Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund.
Öppet Mån-fre 10-18  Lör 10-15

Temo Sjukvårdsaffär 

Temo Sjukvårdsaffär på Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund är en butik som försett Lundaborna med omnejd med skor och sjukvårdsprodukter under många år, i nuvarande regi sedan 1989. Dagens butik är resultatet av en sammanslagning år 2000 av sjukvårdsbutiken i grannfastigheten och skobutiken Rohde som låg på Klostergatan. Här finns allt som ger dig stöd i vardagen, bekväma skor, hålfotsinlägg, käppar, stödstrumpor, stödförband, enklare hjälpmedel och mycket mer. 

Sammanslagningen av butikerna har inneburit att vi erbjuder ett koncept som fungerar väldigt bra. Vi har ett stort sortiment av skor med över 500 modeller men det finns även mycket annat att hitta i vår butik. Vi erbjuder en mängd olika sulor och inlägg för olika typer av fotproblem som exempelvis hälsporre, mortons och hallux vallgus. 

Här på vår hemdsida visar vi en del av vårt sortiment. Vi har många fler skomodeller i vår butik i Lund. Vi gör även många beställningar till kunder som önskar produkter som vi inte har på lager. 

Våra skor har vi valt att inte lägga ut till försäljning på vår hemsida utan vi tycker man ska prova skorna i butik så vi kan hjälpa till att välja rätt modell. Övrigt sortiment går bra att handla antingen i butiken eller på vår hemsida.

Välkommen till vår butik i Lund eller här i vår webshop!