Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund.
Öppet Mån-fre 10-18  Lör 10-15

Temo Sjukvårdsaffär 

Vi har öppet som vanligt! Om det är någon i riskgruppen som vill komma innan vi öppnar mellan 09.00-10.00 så maila oss på info@temosjukvardsaffar.se eller ring oss på 070-6540875 så öppnar vi tidigare för er! För övriga frågor vänligen ring 046-2115620. 

Temo Sjukvårdsaffär på Stora Gråbrödersgatan 5 i Lund är en butik som försett Lundaborna med skor och sjukvårdsprodukter under många år, i nuvarnande regi sedan 1989. Dagens butik är resultatet av en sammanslagning år 2000 av sjukvårdsbutiken i grannfastigheten och skobutiken Rohde som låg på Klostergatan. Här finns allt som ger dig stöd i vardagen, bekväma skor, hålfotsinlägg, käppar, stödstrumpor, stödförband, enklare hjälpmedel och mycket mer. 

Sammanslagningen av butikerna har inneburit att vi erbjuder ett koncept som fungerar väldigt bra. Vi har ett stort sortiment av skor med över 500 modeller men det finns även mycket annat att hitta i vår butik. Vi erbjuder en mängd olika sulor och inlägg för olika typer av fotproblem som exempelvis hälsporre, mortons och hallux vallgus. 

Här på vår hemdsida visar vi en del av vårt sortiment. Vi har många fler skomodeller i vår butik i Lund. Vi gör även många beställningar till kunder som önskar produkter som vi inte har på lager. 

Välkommen till vår butik i Lund eller här i vår webshop!