Priser inkl. moms

Köp och leverans villkor


Orderbekräftelse Vi skickar alltid en orderbekräftelse via mail. Därför är det viktigt du angivit rätt E-post adress.

Betalningsalternativ Vi erbjuder fyra olika betalningsalternativ; kortbetalning (Visa eller MasterCard), förkottsbetalning, fakturering eller postförskott. Vid köp via postförskott tillkommer en avgift på 50 kr utöver fraktkostnaden. Vid postförskott kommer försändelsen till ett av postens utlämningsställen och hämtas och betalas där. Det tillkommer ingen avgift för kortbetalning. Vi är anslutna till DebiTech, den bästa och säkraste lösningen för kortbetalning via internet. Om du väljer att förskottsbetala så använder du dig antingen av vårt plusgiro eller vårt bankgiro. Vi skickar varan så fort vi ser att pengarna kommit in. Om du väljer att betala via faktura har du som kund 14 dagars betalningsvillkor. Det tillkommer en kostnad om 15 kr i faktureringsavgift. Vid försenad betalning utgår en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n 50 kr samt dröjsmålsränta med 24%+gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress. Fakturan skickas i de fall där det är möjligt med paketet. I annat fall skickas den separat.

Leveranstid Normal leveranstid är 3-7 dagar. Skulle det ta längre tid så hör vi av oss via mail eller telefon. Det är därför viktigt att dessa uppgifter finns på er beställning. Vi reserverar oss för ev slutförsäljningar. Leveranser sker med hjälp av Posten.

Frakt Vi tillämpar enhetsfrakt om 49 kr per order förutom vid köp av nacckuddar och sittringar. På dessa varor är frakten 199 kr.

Returrätt Full returrätt gäller i 10 dagar ifrån det att kunden emottagit varan. Varan får ej vara skadad och måste vara i obruten förpackning. Provade underkläder och stödstrumpor bytes ej av hygieniska skäl. Kunden står för returfrakten. Returer skickade mot postförkott eller efterkrav utlöses ej. Vid returer ansvarar du som kund för att varan når oss i ett felfritt skick.

Outlösta paket För att täcka uppkomna kostnader debiteras en avgift på 120 kr för outlösta paket. Falska beställningar polisanmäles.

Kunduppgifter När du lägger en order hos oss uppger du dina personuppgifter såsom adress och telefonnummer. Vid betalning med kort även ditt personnummer med 10 siffror. I samband med din beställning godtar du att vi använder uppgifterna för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig som kund. Vi garanterar att dessa uppgifter är konfidentiella och att de inte kommer att lämnas ut till tredje part.

Reklamationer Konsumentköpslagen gäller när du handlar av oss. Kontrollera alltid att varan är felfri vid leverans. En vara kan reklameras om den har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Det är viktig att du anmäler reklamationen till oss så att vi kan behandla den på ett korrekt sätt.

Felleverans Om du fått fel vara så kontaktar du oss så hjälper vi dig att returnera varan.